Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
бебешки и детски играчки на супер изгодни цени, напълно новички за 24 часа във вашия дом
Автор: bebeshkiigrachki Категория: Лайфстайл
Прочетен: 46400 Постинги: 5 Коментари: 0
Постинги в блога от Ноември, 2011 г.
imageВиждате ли бебенцето от дясно със зелената пухкава хавлия и грейналите от щастие сини очички ? Така може да изглежда и вашето дете ако му купите детски играчки от Кикиморско царство, където вълшебставата и красивите неща нямат край, независимо от сезона и времено. В зависимост от детето, момиче или момче, цените са различни, но качеството си остава високо. При Кикиморско царство всяка играчка се проверява грижливо и опакова по специален начин, за да бъде изненадата пълна. А какво да кажем за самите играчки ?! Винаги интересни и готови да заинтригуват дори на песимистичното и играчкомразещо дете. Играчки свързани с филми, с комикси, с супергерои с премигащи светлини или променящи се звуци. Сто процента детето ви ще му хареса само изберете нещо от нашия каталог.
Като професионалисти на тема производство на детски играчки можем да ви кажем, че ще останете доволни от усмивката на детето си, което ще ви заобича още по-силно. Просто изберете правилната играчка, защото все пак вие познавате най-добре детето си и може да разберете какво ще му хареса. Не забравяйте да прегледате и нашите коледни промоции, все пак е месеца на подаръците.
Благодаря ви за вниманието и от целия екип на сайта ви желаем приятно прекарване на коледните и новогодишни празници с много играчки и весели моменти.
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 3779 Коментари: 0 Гласове: 0
imageКой не е гледал просвовутият филм "Трон Заветът " ? Ако сте възрастен и не си падате по фантастика, скоростни надпревари и екшън, може би да, но малките деца просто обожават този филм, поради огромните мащаби, които зае компютърната анимация в него. Споменах анимация! Още ли се чудите защо децата обожават този филм ? Ако се чудите, какво да вземете на детето си, то играяка като диск на идентичността ще свърши перфектна работа. Въпросния подарък заема основна роля в филма и бива жестоко премятан и хвърлян от добри и лоши като това е тяхното най-силно оръжие, докато се състезават на супермодерни мотори. Ако все още си нямате на идея какво е това, диска наподобява фризби, с множество светлини предимно сини. В зависимост от движенията ти, диска ще реже въздхуа, не наистина, защото трябва да бъде безопасен за децата, но ще издава звуци наподобяващи това.
Този невероятен подарък може да вземете на детето си за скромната сума от 80 лева с безплатна доставка в повечето онлайн магазини за детски играчки !
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 2177 Коментари: 0 Гласове: 0
24.11.2011 01:32 - Деца
imageПри избора на детски играчки сме задължени да купуваме с цялото си внимание, защото пазара е пълен с опасни детски играчки .Поради това ви казваме да изберете нещо от онлайн магазините.Казваме ви това защото може да поръчате с наложен платеж възникне ли проблем просто връщате поръчаното и всичко е точно.Цените са много ниски и ще спестите много пари това се случва, защото нормалните магазини плащат наеми и надценките са огромни.За коледните празници тъплите ще бъдат огромни, за да вземат нещо за детенцето ви, нали не искате да си опъвате нервите ?Направете коледата за своето дете уникална.Няма значение момиченце, момченце може да го зарадвате с уникално подаръче било то скъпо или евтино нужно е само изобретателност.Ние знаем, че бюджета ви е ограничен и са нужни множество лишения.За всички тези дни, седмици, години, от както работим в тази област разбрахме, че за да зарадваш дете е нужна оригиналност, но като чели да познаваш детето си е най-важното.Понякога децата казват какво искат но така се губи тръпката и момента на изнедата, и всичко се прецаква.
Както вече споменахме не е нужно да бъде скъпо, но децата обожават нещо лъскаво при това щом става въпрос за детски играчки.бъдете изобретателни и ще зарадвате детето си Екипа на нашия сайт ви пожелава, приятно прекарване на новогодишните и коледни празници
кикиморско царство
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 767 Коментари: 0 Гласове: 0
imageИзбирайки детски играчки за своето дете, било то момиче или момче сме задължени да купуваме с цялото си внимание, защото опастноста от опасни детски играчки е навсякъде и те могат да навпредят сериозно на нашия мъник.Разбира се ние сме професионалисти и ви препоръчваме да харесате нещо онлайн.с уникалната услуга наложен платеж виждате на момента какво сте си взели при проблем връщате това, което сте взели.Цените са много ниски и ще спестите много пари това се случва, защото нормалните магазини плащат наеми и надценките са огромни.За коледните празници тъплите ще бъдат огромни, за да вземат нещо за детенцето ви, нали не искате да си опъвате нервите ?Коледата ще бъде прекрасна, ако изберете точния подарък за него.Няма значение момиченце, момченце може да го зарадвате с уникално подаръче дори и за минимална сума нужно е само оригиналност.Както всички знаят парите в тези времена са кът и са нужни множество лишения.През годините ние натрупахме огромен опит осъзнахме, че за да направиш едно дете щастливо са нужни много неща, но като чели да познаваш детето си е най-важното.В повечето случаи децата сами казват какво искат но така се губи тръпката и момента на изнедата, и всичко се прецаква.
Както вече споменахме не е нужно да бъде скъпо, но децата обожават нещо лъскаво при това щом става въпрос за детски играчки.бъдете изобретателни и ще зарадвате детето си Екипа на нашия сайт ви пожелава, приятно прекарване на новогодишните и коледни празници
бебешки играчки
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 765 Коментари: 0 Гласове: 0
imageХей приятели, вие попаднахте на сайта ни за детски играчки, в който ще ви загатнем как да изберете най-подходящите детски играчки и дори бебешки играчки, защото ние сме професионалисти в тази тема. През последните години изградихме непоклатимо име, така че хората и дори малките деца ни се възхищават. Нашите вериги магазини за детски играчки са сред най-предпочитаните и децата направо полудяват, когато забележат нашето лого и винаги оригиналните играчки, които предлагаме. За пример може да се вземат оригиналните колички с дистанционно оправление или летящите хиликоптери за момчетата, които още от малки си мечтаят да станат пилоти, шофьори или пък супермен, заради което предлагаме и множество дрехи на супер герои, така че всички да бъдат доволни. За момичетата винаги предлагаме най-красивите и свежи на пазара кукли. Мини червила, малки къщички пълни с кукли барби и каквото още се сетите, което ще задоволи любипитството на вашето малко приятелче, за което знаем, че вие безкрайно обичате, защото сте решили да влезете именно в нашия магазин Кикиморско царство !
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 1214 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: bebeshkiigrachki
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 46400
Постинги: 5
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Ноември, 2011  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930